flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик особи у справі про адміністративне правопорушення

17 квітня 2023, 11:27

Яготинський районний суд Київської області викликає Скейвіс Олександра Вікторовича, як особу, яка притягується до адміністративної відповідальності,  у справі № 382/391/23 про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 130 КУпАП.

Судове засідання відбудеться 04 травня 2023 року о 09 год. 50 хв. за адресою суду: м. Яготин Бориспільського району Київської області, вул. Незалежності 67.

Пропонуємо подати такі документи: паспорт, ідентифікаційний номер.

Додатково роз'яснюємо: відповідно до ч. 1 ст. 286 КУпАП, особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі. Справа про адміністративне правопорушення розглядається в присутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи. Особливості розгляду справ про адміністративні правопорушення у сферах забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, безпеки на автомобільному транспорті та про порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису), встановлюються статтями 279-1-279-8 цього Кодексу.